Dit privacybeleid vertelt u hoe wij persoonlijke die informatie gebruiken bij deze plaats wordt verzameld. Gelieve te lezen dit privacybeleid alvorens de plaats te gebruiken of voorleggend om het even welke persoonlijke informatie. Door de plaats te gebruiken die, keurt u de praktijken goed in dit privacybeleid worden beschreven. Deze praktijken kunnen worden veranderd, maar om het even welke veranderingen zullen worden gepost en de veranderingen zullen slechts van toepassing zijn op activiteiten en informatie over het doorgaan, niet terugwerkende basis. U wordt aangemoedigd om het privacybeleid te herzien wanneer u de plaats bezoekt om ervoor te zorgen dat u begrijpt hoe om het even welke persoonlijke informatie u verstrekt zal worden gebruikt.

Nota: de privacypraktijken in dit privacybeleid zijn worden uitgevaardigd voor slechts belltestchamber.com dat. Als u met andere die websites verbindt, te herzien gelieve het privacybeleid bij die plaatsen wordt gepost.

Inzameling van Informatie
Wij verzamelen persoonlijk identificeerbare informatie, zoals namen, adressen, e-mailadressen, enz. wanneer vrijwillig voorgelegd door onze bezoekers. De informatie u verstrekt wordt gebruikt om uw specifiek verzoek te vervullen. Deze informatie wordt slechts gebruikt om uw specifiek verzoek te vervullen, tenzij u ons toestemming geeft om het op een andere manier te gebruiken, bijvoorbeeld, om u aan één van onze adressenlijsten toe te voegen.

Koekje/het Volgen Technologie
De Plaats kan koekje en het volgen technologie afhankelijk van de aangeboden eigenschappen gebruiken. Het koekje en het volgen de technologie zijn nuttig om informatie zoals browser type en besturingssysteem te verzamelen, het aantal bezoekers te volgen aan de Plaats, en te begrijpen hoe de bezoekers de Plaats gebruiken. De koekjes kunnen ook helpen de Plaats voor bezoekers aanpassen. De persoonlijke informatie kan niet via koekjes worden verzameld en andere het volgen technologie, echter, als u persoonlijk identificeerbare informatie eerder verstrekte, koekjes kan aan dergelijke informatie worden gebonden. De gezamenlijke koekje en het volgen informatie kan met derde partijen worden gedeeld.

Distributie van Informatie
Wij kunnen informatie met regeringsagentschappen of andere bedrijven delen die ons bijstaan in fraudepreventie of onderzoek. Wij kunnen dit doen wanneer: (1) toegelaten of vereist door wet; of, (2) proberend om te beschermen tegen of daadwerkelijke of potentiële fraude of onbevoegde transacties te verhinderen; of, (3) het onderzoeken fraude die reeds heeft plaatsgevonden. De informatie wordt niet verstrekt aan deze bedrijven voor marketing doeleinden.

Verplichting aan Gegevensbeveiliging
Uw persoonlijk identificeerbare informatie wordt gehouden veilig. Slechts hebben de erkende werknemers, de agenten, en de contractanten (die zijn overeengekomen om informatie veilig en vertrouwelijk te houden) toegang tot deze informatie. Alle e-mail en bulletins van deze plaats staan u aan opt-out van verdere zendingen toe.

Privacycontactgegevens
Als u om het even welke vragen, zorgen, of commentaren over ons privacybeleid hebt kunt u ons contacteren gebruikend de informatie hieronder:

Per E-mail: sales@belltestchamber.com
Telefonisch: +86 769 2328 0911