China De Kamer van de milieutest fabrikant

 

Contacteer ons: sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Nieuws

April 21, 2021

Wat is Zoute Neveltest? Hebt u een Zoute Nevelkamer nodig?

Wat is Zoute Neveltest?

De zoute neveltest is één van de milieutests. En het wordt gewoonlijk uitgevoerd in de kunstmatige gesimuleerde zoute nevelomstandigheden. De test beoordeelt hoofdzakelijk de corrosieweerstand van producten of metaalmaterialen.

Het volgende is verscheidene soorten zoute neveltests:

 • De natuurlijke test van de milieublootstelling
 • Kunstmatige versnellingssimulatie van de zoute test van het nevelmilieu

In dit artikel, beschrijven wij hoofdzakelijk de kunstmatige test van het de nevelmilieu van de versnellingssimulatie zoute.

De kunstmatige gesimuleerde zoute nevel milieutest wordt uitgevoerd gebruikend een zoute nevelkamer. Het zoute nevelmilieu wordt kunstmatig vervaardigd in de volumeruimte van het testmateriaal om de zoute de weerstandskwaliteit van de nevelcorrosie van het product te beoordelen.

De zoute norm van de neveltest is een duidelijke en specifieke verordening van de zoute nevelbeproevingsomstandigheden, zoals temperatuur, vochtigheid, de concentratie van de natrium-chlorideoplossing en pH waarde. Bovendien zijn de prestaties van de zoute kamer van de neveltest ook zeer belangrijk.

Er zijn verscheidene methodes om de zoute resultaten van de neveltest te bepalen:

 • Classificatieoordeel
 • Het wegen oordeel
 • Corrosieve verschijningsbepaling
 • De statistische analyse van corrosiegegevens

De producten die zoute nevel testend vereisen zijn hoofdzakelijk metaalproducten. Door tests beoordeelt hen zoute weerstand.

Waarom hebt u een Zoute Nevelkamer nodig?

De corrosie is de vernietiging of de verslechtering van een materiaal of zijn die eigenschappen door het milieu wordt veroorzaakt. Het grootste deel van de corrosie komt in de atmosfeer voor, die corrosieve componenten en corrosieve factoren zoals zuurstof, vochtigheid, temperatuurveranderingen, en verontreinigende stoffen bevat. Daarom is de zoute nevelopsporing van producten zeer belangrijk.

De zoute nevelcorrosie is een gemeenschappelijke en meest vernietigende atmosferische corrosie. De corrosie van de oppervlakte van het metaalmateriaal door wordt de zoute nevel veroorzaakt door de elektrochemische reactie van de chloridelaag die de metaaloppervlakte en de beschermende laag en het interne metaal doordringt. De kunstmatige gesimuleerde zoute die test van het nevelmilieu met het natuurlijke milieu wordt vergeleken, de concentratie van chloride in kunstmatig gesimuleerd zout nevelmilieu kan meerdere keren of meerdere keren van het zoutgehalte van het algemene natuurlijke milieu zijn. Daarom verbetert de Kunstmatige gesimuleerde zoute test van het nevelmilieu zeer het corrosietarief. Bovendien, het kan ook de tijd verkorten om de resultaten te krijgen. Als een productsteekproef in een natuurlijke blootstellingsomgeving wordt getest, kan het tot 1 jaar voor corrosie vergen. In het kunstmatige gesimuleerde zoute nevelmilieu, vergt het slechts 24 uren om gelijkaardige resultaten te krijgen.

De kunstmatige Gesimuleerde Zoute Classificatie van de Neveltest

 • Neutrale zoute neveltest
 • De test van de acetaatnevel
 • Het koperzout versnelt de test van de acetaatnevel
 • Afwisselende zoute neveltest

De afwisselende zoute neveltest is een uitvoerige zoute neveltest, die eigenlijk een neutrale zoute neveltest plus een constante test van de temperatuurvochtigheid is. Door de penetratie van het vochtige milieu, wordt de zoute nevelcorrosie geproduceerd niet alleen op de oppervlakte van het product, maar ook binnen het product. Het moet het product in de de zoute nevel en omstandigheden op hoge temperatuur van het vochtigheidsmilieu afwisselen. Tot slot controle of de elektrische en mechanische eigenschappen van het gehele product worden veranderd.

De kamer van de -8209 reeksen zoute nevel is vooral geschikt voor afwisselende zoute neveltests. Het buitenmateriaal van de kamer is Koude en hittebestendige staalplaat met neveldeklaag. Het interne materiaal is Zuur en alkali bestand SUS316-materiaal. Programmeerbare controle via touch screen voor verre controle en gegevensverzameling.

Bovendien heeft deze milieutestkamer andere toegankelijkheidsfuncties:

 • Belangrijkst-hulptypekarretje voor specimen in en uit de testkamer.
 • Explosiebestendige, Drukhulp, Rookuitlaat, Brandblus, Video controle.

Hebt u een Milieukamer nodig voor Uw Zaken?

De zoute neveltest is een belangrijk middel om de weerstand te beoordelen van producten of materialen tegen zoute nevelcorrosie. De wetenschappelijke en rationele testresultaten zijn van groot belang. Om de doeltreffendheid van de zoute resultaten van de neveltest te verbeteren, is de testtechniek de sleutel.

Contactgegevens