China De Kamer van de milieutest fabrikant

 

Contacteer ons: sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Nieuws

April 21, 2021

Wat is een Milieutestkamer en hoe werkt het?

Met de snelle ontwikkeling van moderne industriële technologie, zijn de elektro, elektronische producten wijd gebruikt. Tegelijkertijd, worden de milieuvoorwaarden meer en meer ingewikkeld. Slechts door de milieubescherming behoorlijk te regelen maatregelen van de producten kunnen de producten tegen schade tijdens opslag en vervoer worden beschermd, en veilig en betrouwbaar tijdens gebruik. Daarom zijn de elektro en elektronische die producten in kunstmatig gesimuleerde milieutests worden gebruikt een essentieel onderdeel van het verzekeren van hoogte - kwaliteit.

In dit artikel, zullen wij verklaren wat een testkamer is en hoe het milieukamerwerk.

Wat is Milieutestkamer?

Alvorens wij die de milieutestkamers leren, wij zouden moeten weten wat de Milieutest is, en waar het kan worden gebruikt. Deze test is niet moeilijk, wordt het principe van het wijd gebruikt in ons dagelijks leven, als ijskast, die temperatuur kan veranderen om voedsel te helpen van de verslechtering wegblijven.

Elk die product van de industrie wordt gemaakt zal lijden aan de schade van milieu. De Milieutest kan u helpen om het punt te vinden het product waarzal worden beschadigd op. Voor het meten van de beschikbaarheid van uw producten versnellen de Milieutestkamers het veranderen van milieu, of voegen extreme voorwaarden toe geen die natuurlijk absoluut kan bereiken.

Daarom met behulp van de Milieutestkamer kunt u de informatie over kennen hoe lang uw producten in aardmilieu kunnen worden gebruikt, en de piek die uw producten in een extreem milieu kunnen bereiken zal vondst zijn.

Sommige voorwaarden die de Milieutestkamer voor u kan vergen:

1.Temperature variaties: Met temperatuurvariaties, kunt u de thermische sectie vinden die uw producten kunnen dragen.

2.Humidity: Als één van de meest efficiënte factoren in milieu, de producten van vochtigheidslasten de hele tijd. Met de Milieutestkamer, kunnen wij de vochtigheid gemakkelijk ruilen voor uw producten het dragen.

3.Salt nevel: Is de ook geroepen zoute misttest, zoute neveltest één van de populairste corrosietestmethodes.

4.UV degradatie: Veel van producten worden altijd blootgesteld aan de zon, zodat is het noodzakelijk voor uw producten om een UVdegradatietest te hebben die u kan helpen om de dragende sectie van dat te vinden.

5.Vacuum: De vacuümvoorwaarde voor sommige speciale producten.

6.Stimulate weer: Voor sommige producten die hoofdzakelijk door weerfactoren worden uitgevoerd.

De meeste Milieutestkamers kunnen de voorwaarden veranderen die wij, volgens dat gemaakt bben= van, kunnen wij geclassificeerd de Kamers.

De representatieve testkamers omvatten:

 • De kamer van de thermische schoktest
 • de zoute kamer van de neveltest
 • ultraviolette het verouderen testkamer
 • xenonlamp het verouderen testkamer
 • ozon het verouderen testkamer
 • De kamer van de hoge en lage temperatuurtest
 • Constante temperatuur en vochtigheidstestkamer
 • Gecombineerde de testkamer van de temperatuurvochtigheid trilling

De Milieutestkamer wordt altijd gebruikt in deze test:

Wij gebruiken verschillende testkamers voor verschillende bedoelingen, voor milieutests, zijn er vier belangrijke tests dat de kamer gewoonlijk wordt gebruikt.

De Tests van de regelmatige Staat: De kamer controleert de temperatuur en de vochtigheid kan andere factoren in een bepaald werkingsgebied en de temperatuur in een bepaalde tijd houden. U kunt dit type van tests gebruiken om de levensduur van uw producten te meten, of de stabiliteit in een bepaald milieu voor oud te testen. Het resultaat van deze test zal nauwkeuriger zijn.

Thermische het Cirkelen Tests: In deze test, verstrekt de kamer twee extreme milieu's voor uw producten, en verschuiving tussen hen in een periode. Het is een langzaam proces. Tijdens deze test, zou de variatie van uw producten zichtbaar moeten zijn.

Thermische Schoktests: Deze test enkel zoals zijn naam, de kamer neemt een extreem milieu snel voor uw producten. Dan zult u het pieklager van hen aan tegen het extreme milieu vinden.

De Test van de latjenevel: Is de ook geroepen zoute misttest, het wijd gekend als één van de corrosietest. Gebruikend deze test kunt u de beschikbaarheid van uw producten vinden wanneer zij aan het echte milieu worden blootgesteld.

De thermische het cirkelen tests zijn gelijkaardig met de thermische schoktests, maar zij zijn zeer verschillende dingen. De thermische het cirkelen test is een langzamer proces dan thermische schoktest. Hoewel beiden twee milieu's voor producten verstrekken, maar de thermische het cirkelen test is een langzamere test dan thermische schoktest. Met het controleren van bepaalde temperatuur en vochtigheid, zou de thermische het cirkelen test een nauwkeurig resultaat voor fabrikanten nemen. Anderzijds, zal de thermische schoktest gegevens over de duurzaamheid nemen die uw producten in een omschakeling twee extreme milieu's.

De grootte van Milieutestkamer: Het uitstrekken van Walk-in of aandrijving-zichin Kamer aan de kleine groottekamer die op een plaatsing zoals groot bureau of ergens als dat kan zetten.

 

Hoe het Milieukamerwerk

De temperatuur en vochtigheidstestkamer is geschikt voor elektronisch testen, elektrische apparaten, voedsel, auto's, rubber, plastic lijm, metaal en andere producten. Het kan aan verschillende milieuvoorwaarden zoals vochtigheid op hoge temperatuur en hoge, vochtigheid op hoge temperatuur en lage, lage temperatuur en hoge vochtigheid, temperatuur op hoge temperatuur voldoen en lage, en zal u van de basis voorzien om productkwaliteit en betrouwbaarheid te voorspellen en te verbeteren.

Zij gebruiken temperatuur en koelings hoofdzakelijk systemen. De belangrijkste functie is het koelen, over het algemeen gebruikend de geavanceerde technologie van de ijskastcontrole om de testruimte te stabiliseren. Ten tweede, moet de testkamer ook het ontvochtigingssysteem gebruiken om het probleem van vochtigheid op te lossen.

(1) de hoge kamers van de lage temperatuurtest zijn geschikt voor temperatuur van de op hoge temperatuur en de tests lage betrouwbaarheid van industrieproducten. Voor de delen en de materialen van verwante producten zoals elektrisch en elektronisch, automobiel en motorfiets, ruimte, scheepsbouw, hogescholen en universiteiten, onderzoekinstituten, en andere (afwisselende) cyclische veranderingen op hoge temperatuur en bij lage temperatuur, test hun prestatie-indicators.

(2) de constante de testkamer wordt van de temperatuurvochtigheid ook genoemd constante de testmachine van de temperatuurvochtigheid. Het wordt gebruikt om diverse materialen voor hittebestendigheid, koude weerstand, droge weerstand en vochtbestendigheid te testen. Het is geschikt voor elektronika, elektrische apparaten, mededeling, Instrumenten, voertuigen, plastic producten, metalen, voedsel, chemische producten, bouwmaterialen.

(3) de zoute de testkamer   van de nevelcorrosie kan de zoute weerstand van de nevelcorrosie van het materiaal en zijn beschermende laag, en de proceskwaliteit van gelijkaardige beschermende lagen evalueren. Tegelijkertijd, kan het de weerstand evalueren van sommige producten tegen zoute nevelcorrosie. Het product is geschikt voor delen en elektronika. Originele, beschermende deklagen voor metaalmaterialen en de zoute tests van de nevelcorrosie voor industrieproducten.

(4)dekamervan dethermischeschoktest gebruikt twee extreme milieu's, brengt gewoonlijk het product aan en verplaatst snel de twee milieu's. Met deze test, is de weerstand tegen omschakeling tussen extreme milieu's die de producten hebben zichtbaar.

 

Waarom u nodig hebt Milieutestkamers?

laatste bedrijfsnieuws over Wat is een Milieutestkamer en hoe werkt het? 0

De industrieproducten zijn onderworpen aan diverse temperatuur, vochtigheid, klimaat en externe voorwaarden tijdens productie, behandeling, opslag en toepassing. Deze factoren kunnen fysieke, mechanische, en zelfs chemische veranderingen in het product veroorzaken. Dit zal het product zijn effect verliezen, de waarde verminderen maken of tot gevaar leiden!

Had u een explosie van een celtelefoon gehoord? Of ontmoet een situatie geen die een product kan werken zelfs wanneer u het in eerste keer gebruikt? Al deze problemen werden veroorzaakt door het gebrek aan de kwaliteit van uw producten. Zo is het belangrijk dat een test maakt om de duurzaamheid van uw producten te meten!

De milieutestkamers simuleren gemeenschappelijk of externe omgevingen voor uw producten om hun duurzaamheid te meten. Met ECT-Kamers kunt u de temperatuur of de vochtigheid veranderen, zelfs het klimaat tot stand brengen u, wilt en de problemen vindt die in betoverende oppervlakte van uw product verbergen.

Vind hen! En los hen op! Uw producten zullen meer prefect worden!

Anderzijds, met Milieutestkamers, zijn de gegevens u van de test kreeg waardevol voor uw onderzoek & ontwikkeling.

Er zijn sommige redenen waarom u Milieutestkamers nodig hebt:

 1. Er zijn verschillend klimaat tussen uw doelmarkten en het veroorzaken van gebied: De verschillende gebieden hebben verschillend klimaat dat door verschillende temperatuur en vochtigheid maakte. Uw producten kunnen een putweerstand van droog hebben, maar moeilijk besta in nat weer. Het denken aan dat, u vergt een Milieutestkamer voor uw producten.
 2. Met goede kwaliteit zijn uw producten betrouwbaarder dan uw concurrenten: Met Milieutestkamers, kunt u uw producten eens meten en nogmaals, het probleem vinden en het oplossen, die de kwaliteit van uw producten kan bevorderen.
 3. Bevorder de veiligheid van uw producten: De klanten verkiezen duurzame, verpletteren-bestand producten, kunnen de eerstgenoemden het product waardevoller maken, maar laatste komt uit veiligheid het nadenken.

De industrieproducten zijn onderworpen aan diverse temperatuur, vochtigheid, klimaat en externe voorwaarden tijdens productie, behandeling, opslag en toepassing. Deze factoren kunnen fysieke, mechanische, en zelfs chemische veranderingen in het product veroorzaken. Dit zal het product zijn effect verliezen, de waarde verminderen maken of tot gevaar leiden!

Sommige producten moeten test zijn alvorens hen in markten te zetten.

Aangezien wij gekend allen, een auto zonder weertests niet kunnen worden verkocht. De weertest kan fabrikanten helpen ergens vinden dat het deel van goed geassembleerde niet auto's. Met vaak van weer het testen, bevorder definitief de veiligheid van de auto. Ga slechts deze test over, kan het product worden verkocht.

 

Milieutestkamer het Kopen Gids

Het memorandum introduceert over de Milieutestkamer:

Walk-in de Testkamer van de Temperatuurvochtigheid: Dit type van kamer heeft een groot volume, dat reusachtige machines met verschillende temperatuur of vochtigheid kan testen.

De Testkamer van de temperatuurvochtigheid: Deze machine kan als kleine Kamer van de de Vochtigheidstest van de grootte Walk-in Temperatuur worden gezien. Gebruikend deze kamer, kunt u tot thermische het cirkelen tests en versnelde stresstests voor u producten maken.

Benchtop de Milieutemperatuur en Kamer van de Vochtigheidstest: U kunt uw producten op de lijst testen aangezien u gebruikend deze Milieutestkamer. De controlerende temperatuur en de vochtigheid zijn een basisfunctie van de kamer.

Gecombineerde de Testkamer van de temperatuurvochtigheid Trilling: Deze kamer voldoet aan nationale normen en kan aan uw specifieke controlevereisten voldoen.

De zoute Kamer van de Neveltest: U kunt deze kamer gebruiken om de weerstand tegen corrosie van uw producten te testen.

De complexe Zoute Kamer van de Neveltest: Als u product zoals batterijpak wilt testen, is deze kamer een goede medewerker.

Sommige suggesties voor u om Milieutestkamers te kiezen

Grootte: Aangezien er verschillende grootte van producten is, kunt u verschillende kamers verkiezen om het te passen.

Functie: De meesten van kamers hebben temperatuur en vochtigheidstests, die voor productentests gemeenschappelijk zijn. Als u speciale behoeften hebt om uw producten te testen, kiezend het juiste kamertype.

Verrichting: Hebben gekozend een geschikte kamer, moet u hoe weten het milieukamerwerk. De uitvoerige functionele kamers met gemakkelijke verrichting is de beste keus voor u. Maar het ding u moet worden opgemerkt is dat u het werkende systeem van Milieutestkamers volgens uw behoeften zou moeten programmeren.

Ontwerp: Niet alleen zouden de vorm en de grootte van de kamers, maar de materialen en de structuur, elk van deze vooruitgang moeten zijn.

Anderen het Kopen Gids van Milieutestkamers

Zich hebt u ongerust gemaakt dat de Milieu te complexe Testkamer om te werken?

Niet ongerust gemaakt! Tegenwoordig hebben more and more Milieutestkamers uitvoerige functies met gemakkelijker om verrichting te begrijpen. Enkel als de lijst van kamers voordien hebben gesproken die wij, de meesten van hen was programmeerbaar, wat betekent u kunt het werkende systeem door zich programmeren, en zij werken volgen dit systeem alleen.

De milieukamers hebben vele functies over verscheidene industrieën. Zij gebruiken temperaturen en vochtigheid om het milieu te controleren waarin wij de eigenschappen van een specifiek product testen.

Tot slot of u geheel hoe begrijpt het milieukamerwerk en de definitie van het.

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren.

Ons personeel zal gelukkig zijn te dienen.

Contactgegevens