China De Kamer van de milieutest fabrikant

 

Contacteer ons: sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Nieuws

April 21, 2021

Gang in Stabiliteitskamers: de Volledige Gids

Wanneer u een gang in stabiliteitskamer gaat kopen, moet u eerst de grootte van een gang in stabiliteitskamer bepalen u wenst.

Om de reden dat de geteste producten verschillend zijn en zo de experimentruimten zijn.

Daarom is de grootte van de gang in stabiliteitskamers iets u bijzondere aandacht aan moet betalen. Het is beschikbaar in verscheidene grootte: miniatuur, klein, middelgroot, en groot.

Het vorige artikel introduceerde de kamer van de benchtop milieutest. Dit artikel introduceert hoofdzakelijk de gang in de milieukamer van de stabiliteitstest.

Wat Gang in Stabiliteitskamer is

laatste bedrijfsnieuws over Gang in Stabiliteitskamers: de Volledige Gids 0

De gang in stabiliteitskamers wordt gebruikt voor hitte en koude weerstandstests in de defensieindustrie, de ruimtevaartindustrie, automobielcomponenten, elektronische componenten, plastieken, chemische producten, geneesmiddelen, en verwante producten.

Gang in de Toepassingen van de Stabiliteitskamer

Het verstrekt temperatuur en vochtigheidstestomgevingruimte hoofdzakelijk op grote schaal voor grote delen, halffabrikaten, en geëindigd - producten voor de industrie. Bovendien, het is ook geschikt om testmateriaal met grote hoeveelheden en grote volumes te testen.

Naast de unieke structurele eigenschappen van de gang in stabiliteitskamers, moeten wij ook zijn prestatieskenmerken begrijpen.

Eigenschappen van Gang in Stabiliteitskamers

 1. Met de combinatie van de bibliotheekeenheid, kan het interne volume willekeurig worden vergroot en gemakkelijk te assembleren en te demonteren. Het kan volgens de behoeften van de klant worden ontworpen en worden aangepast, die voor klanten geschikt is om mobiele apparaten te volgen.
 2. SUS#304 de roestvrij staalplaat en de plaat van het kleurenstaal worden goedgekeurd, is de structuur vast, is vouwen geschikt. Bovendien is de structuur eenvoudig, waterdicht, en mooi.
 3. Het plafond blazende type wordt goedgekeurd om de invloed van de windsnelheid op de testkamer op de steekproef te verminderen. Tegelijkertijd, kunnen het vereiste van lage windsnelheid en de hoge uniformiteit worden bereikt.
 4. Het grote en heldere venster is uitgerust met binnen explosiebestendige fluorescente lampen met hoge intensiteit. Vandaar kunnen de gebruikers de voorwaarde binnen de testkamer waarnemen.
 5. Het globale de apparaten en de stroomuitvalgeheugen van de veiligheidsbescherming verzekert de veiligheid van de machine zelf en de gebruiker. Een uitvoerig beschermingsapparaat, wanneer een abnormaliteit voorkomt, het controlemechanismescherm toont automatisch de foutenstatus, snijdt de machtsschakelaar af, en verstrekt het oplossen van problemenmethodes.

Voorzorgsmaatregelen voor het Gebruiken van Gang in Stabiliteitskamer

Tot slot zijn er dingen om zich van bewust te zijn wanneer het in werking stellen van een walk-in stabiliteitskamer.

 1. Wanneer het materiaal in normale bedrijfsvoering is, zou de inhoud van de doos niet moeten over-- wordenuitgedreven. Het zou niet de luchtcirculatie binnen de doos moeten beïnvloeden om eenvormige temperatuur en vochtigheid binnen de doos te verzekeren.
 2. Wanneer er geen behoefte is om in de doos aan te steken, zou de lichte schakelaar in de "uit"-positie moeten worden geplaatst om het leven van de lamp uit te breiden.
 3. Nadat het materiaal wordt bewogen, zou het 1 tot 2 dagen moeten worden geplaatst. Dit zal de compressor in het koelingssysteem helpen om zijn leven behoorlijk te werken en uit te breiden.
 4. De muur van de tankmuur en de oppervlakte van de doos worden vaak afgeveegd om het schoon te houden en de transparantie van het glas te verhogen. Veeg niet de buitenoppervlakte met zuur, alkali, of andere corrosieve oplossingen af.
 5. De neiging van het materiaal tijdens vervoer zou niet 45 graden moeten overschrijden om schade aan het koelere systeem te vermijden.
 6. Het gebruik distilleerde water of zuiverde water toen het gebruiken van de luchtbevochtiger. De omvormer zou een paar dalingen van detergens vóór was moeten hebben. Dan borstel met een zachte borstel, en tenslotte spoeling met schoon water.
 7. Wanneer de watertank van de luchtbevochtiger met water wordt gevuld, moet het water in de basis worden gegoten om het water te verhinderen over te lopen.
 8. Nadat het materiaal aan de grond wordt gezet, als de grond ongelijk is, zou het moeten worden genivelleerd.
 9. Het onderhoud en de reparatie van materiaal zouden door beroeps moeten worden uitgevoerd om ongevallen te vermijden.
 10. Het apparaat moet aan een aan de grond gezete machtsafzet worden aangesloten!
laatste bedrijfsnieuws over Gang in Stabiliteitskamers: de Volledige Gids 1

Last but not least, zijn wij een milieu het testen materiaal en van het batterij testende materiaal fabrikant met 15 jaar van productie en R&D-ervaring.

De walk-in stabiliteitskamers zijn divers en kunnen worden aangepast. Wij zullen machines in de specificatie produceren en zullen u vereisen rangschikken.

En toen, als er iets zijn u gelooft heb ik gemist of er niet in geslaagd om aan uw tevredenheid te verklaren, te verlaten gelieve uw hieronder bericht.

Bovendien als u miniemere informatie wilt kennen, gelieve ons direct te contacteren. De contactgegevens zijn beschikbaar bij de bodem van de pagina.

Ons team zal gelukkig zijn te dienen.

Contactgegevens