China De Kamer van de milieutest fabrikant

 

Contacteer ons: sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Nieuws

April 21, 2021

8 redenen om een Benchtop-Temperatuurkamer Te gebruiken

Grootte van milieukamer

Wanneer u een kamer van de milieutest koopt, moet u eerst de grootte van chmaber bepalen u wenst. De testruimte voor verschillende testproducten dat is wordt vereist verschillend. Zo is de grootte van de machine iets u bijzondere aandacht aan moet betalen. De kamer van de milieutest is beschikbaar in verscheidene grootte: miniatuur, klein, middelgroot, en gang in temperatuurkamers.

Ontwikkeling van Milieukamer

Met de snelle ontwikkeling van technologie, is alles kleiner en kleiner geworden. Niet alleen dat, maar de kwaliteit en de duurzaamheid van de kamer van de milieutest zeer ook beter zijn. Testen van kleinere materialen in grote milieutestkamer is tijdrovend en duur.

Daarom is er een behoefte om de ruimte van het testmateriaal te optimaliseren. Groot, hinderlijk en moeilijk om milieutest in werking te stellen moet de kamer worden geëlimineerd. U zou de milieutestkamer moeten kiezen die u baseerde op uw product aanpast.

Het volgende is de redenen om een kamer van de benchtop milieutest te kiezen. De hoop het helpt u.

 

Redenen om Benchtop-Temperatuurkamer Te gebruiken

#1 bespaar tijd

De tijd is geld, is de efficiency het leven. De grotere kamers kunnen het oude aan volledige testen nemen wanneer u moet snel lopen. Nochtans, kan de kamer van de de vochtigheidstest van de benchtoptemperatuur snel wegens zijn kleine grootte worden getest. Daarom is de kamer van de benchtop milieutest enigszins voordelig om tijd te besparen in vergelijking met de walk-in milieutestkamer, zodat u kunt blijven de volgende test voltooien.

#2 verminder beweging

De kamer van de de vochtigheidstest van de benchtoptemperatuur vereist minder beweging. Als het testmateriaal groot is, zijn de arbeidskrachten zich moeten die om bewegen zeer groot. De werknemers besteden heel wat tijd aan mobiele apparaten, resulterend in minder tijd voor hun beste werk. Dientengevolge, benchtop in zekere mate heeft de milieutestkamer van de gestegen productieruimte en productie kansen.

#3 energie - besparing

Het drukken van de kosten van elektriciteitsrekeningen betekent dat u dit deel van het geld in andere plaatsen, zoals vakantiebonussen, salarisverhogingen kunt zetten, etc. Bovendien zal dit helpen de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf bevorderen.

#4 milieubescherming

Met de verslechtering van het milieu de laatste jaren, besteden de mensen more and more aandacht aan milieubescherming. Als uw materiaal en efficiënte energie milieuvriendelijk is, geloof ik dat de consumenten gelukkig zullen zijn om zaken met mensen te doen die om de planeet geven. Het verminderen van energieverbruik is win-win voor zich en de planeet!

#5 compacte kamer

De compacte grootte van de kamer van de de vochtigheidstest van de benchtoptemperatuur staat u toe om het in een geschikte plaats te plaatsen. Bovendien helpt het u ook sparen ruimte voor zwaarder testmateriaal.

#6 hoge precisie

High-precision milieutestkamer kan de foutenwaaier van temperatuurdaling verminderen. U kunt zeker zijn dat uw test de slechtste voorwaarden vertegenwoordigt u hebt gekozen. Hoofdzakelijk, is de milieutestkamer moeilijk om gelijk en precies over langdurig van tijd in de kamer te verwarmen. Gebruikend een de vochtigheidsmeetapparaat van de benchtoptemperatuur, zult u snel uw apparatenhitte omhoog en zelfs verblijven vinden.

#7 DUT Verslag

Een kamer van de de vochtigheidstest van de benchtoptemperatuur met DUT-opnamevermogen kan verifiëren dat de vereiste voorwaarden met.-het Testen vereist niet alleen precisie, maar ook gegevensvalidatie zijn. De kamer van de de vochtigheidstest van de benchtoptemperatuur geeft u vertrouwen om nauwkeurige resultaten te krijgen. Bovendien vereist het minder energie om de voorwaarden te bereiken u wenst.

#8 automatisering

De kamer van de benchtoptest heeft een touch screen dat met PLC, met een USB-interface, en een RJ485-interface kan worden geprogrammeerd, die voor het verzamelen van gegevens zeer geschikt is. Bovendien kan het ook met computercontrole en van de huurnetwerkcontrole software worden verbonden om verre controle te vergemakkelijken en veiligheid te verbeteren. Daarom benchtop bespaart de testkamer niet alleen tijd in het verzamelen van gegevens, maar ook verbetert veiligheid.

Wij hebben 13 jaar van ervaring in de productie en het onderzoek en ontwikkeling van milieutestkamer, en zijn de professionele milieufabrikanten van het testmateriaal.

Contactgegevens