China De Kamer van de milieutest fabrikant

 

Contacteer ons: sales@belltestchamber.com

   

 

+86 769 2328 0911

 

 

Ongeveer ons

Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd
Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd
Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd
Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd
1 2 3 4
Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd
 • DGBELL is één van de hoogste milieufabrikant van de testkamer en de leveranciers van het batterij testende materiaal, concentreren wij ons op testkamers 15+-jaren.

 • De snelle, hoog-efficiënte dienst wordt verleend om de zorgen van de klant te elimineren.

 • Van het de Klokexperiment van Guangdong het Materiaalco., Ltd werd gevestigd in 2005 met een geregistreerd kapitaal van RMB 16,8 miljoen.

 • Onder de 120 werknemers, is de helft hen met een achtergrond van het universiteitsonderwijs en 15 hogere ingenieurs.

Krijgen De Kamer van de milieutest & De Testkamer van de temperatuurvochtigheid Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt
 • Noord-Amerika
 • Zuid-Amerika
 • West-Europa
 • Oost-Europa
 • Midden-Oosten
 • Wereldwijd
Type Business
 • Fabrikant
 • Verkoper
Andere details
 • Merken : DGBELL
 • Aantal werknemers : 100~200
 • Jaarlijkse omzet : 10000000-100000000
 • Opgericht Jaar : 2005
 • Export pct : 50% - 60%

DGBELL is één van de hoogste milieufabrikant van de testkamer en de leveranciers van het batterij testende materiaal, concentreren wij ons op testkamers 15+-jaren.

Bedrijfprofiel

Van het de Klokexperiment van Guangdong het Materiaalco., Ltd werd gevestigd in 2005 met een geregistreerd kapitaal van RMB 16,8 miljoen. Gevestigd in Dongcheng-District van Dongguan-Stad, behandelt zijn fabriek een gebied van 20.000 vierkante meters, met een de bouwgebied van 12.000 vierkante meters. Aangezien DGBELL groot belang hecht aan het produceren van eersteklas producten, worden de talenten hoogst getaxeerd. Onder de 120 werknemers, is de helft hen met een achtergrond van het universiteitsonderwijs en 15 hogere ingenieurs, laten ons toe om uitstekende materiaal en de dienst te verlenen om diverse klanten, vooral het aangepaste niet genormaliseerde materiaal tevreden te stellen. Momenteel, na grote inspanningen in de loop van de laatste 14 jaar, heeft onze jaarlijkse productiecapaciteit RMB 120 miljoen bereikt.

 

Hoofdproducten

DGBELL niet alleen concentreert zich op het onderzoek en de ontwikkeling van testkamer, maar ook specialiseert zich in zijn vervaardiging, het verkopen evenals klantenservice. Een grote verscheidenheid van producten wordt geïntroduceerd in markten, zoals Li-Ionen de Testmateriaal van de Batterijveiligheid, van de de Batterijveiligheid van EV (Elektrisch voertuig) de Testmateriaal, Milieutestmateriaal en Mechanisch Testmateriaal. Wij werkten met vele internationale beroemde bedrijven van Europa, Azië, Zuid-Amerika en Australië, met inbegrip van autobedrijven, batterijbedrijven, elektronische productiebedrijven, opsporingsinstellingen en laboratoria samen.

 

 

De Opdracht & de Optiek van de bedrijven

Als verantwoordelijke onderneming, ligt de opdracht van DGBELL, op één hand, in het creëren van een platform voor personeel om geluk na te streven en hun dromen te vervullen die, en anderzijds, klanten voorzien van top-class testende oplossingen. Om het belangrijke merk van de industrie van het testmateriaal te worden, beklemtoont DGBELL verplichting, pragmatisme, de dienst en creativiteit als zijn kernwaarde, en is altijd in de achtervolging van hoogte - kwaliteit, klantentevredenheid, voortdurende verbetering evenals perfectie en voortreffelijkheid van producten.

DGBELL-de doelstellingen bij „Technologie verzekert kwaliteit terwijl de dienst product“ en de georiënteerde „dienst eerst verbetert, volgt de verkoop; _eerlijkheid aan elkaar en win-win“. DGBELL zette een volledig 4S-systeem (Verkoop, Vervangstuk, de Dienst, Onderzoek) op terwijl DGBELL zijn brede en diepte nationale verhouding, krachtige marketing en de naverkoopdiensten capaciteit, rijke technische sterkte om onze klanten van ideaal Onderzoek te voorzien, productiemilieu's & materiaal die wijd in elektronika van toepassing waren, Li-Ionenbatterij, EV-batterij, kosmetische halfgeleider zal gebruiken, medisch, chemisch, deklagen, aardolieolie, de voedselindustrieën.

 

Eer & Toekenning

2010   Kende top 20 de Ondernemingen van het Instrument en de Meter van China toe

2011   Toegekend China Beroemd Merk
2014 verkreeg de de Normalisatie Technische Comité van de Machtsbatterij lideenheid.

2014 Verkregen „Bevorderend Wetenschappelijk en technologische Onderneming
Innovatie“ Toekenning van Dongcheng-District

2014 Goed Product Crystal Award van Li-Ionenbatterijindustrie

2016 Ondervoorzitter Unit van Dongguan-de Industrievereniging van de Lithiummacht

2017 Volwaardig Lideenheid van Speciale Werkgroep op Veiligheidsnorm voor Li-Ion
Batterijen van het Ministerie van de Industrie en Informatietechnologie

2018 Tweede prijs voor de Stad van Dongguan van het InnovatieDemonstratieproject

2018 Golden Globetoekenning voor het meest Vertrouwde op Product van 2018

 

China Guangdong Bell Experiment Equipment Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens